Škola Tenisa Top Spin

Škola Tenisa Top Spin

Maksima Gorkog 94
066 18 4444

Teniski klub TOP SPIN osnovan je sa tendencijom privlačenja i upoznavanja što većeg broja školaraca, tinejdžera i rekreativaca sa teniskom igrom.

Misija kluba je promovisanje tenisa i zdravlja uopšte, i to u programima koji su za klijente finansijski povoljniji od regularnih teniskih treninga, bilo da su treninzi namenjeni deci ili odraslima.

Odvajamo 3 glavna programa:

TENIS 10


Tenis 10 predstavlja program teniske edukacije dece uzrasta od 6 do 10 godina. Program je fokusiran na igranje tenisa još od najmlađeg uzrasta.

S obzirom na to da smo opremu i veličinu terena prilagodili uzrastu dece, stvorili smo uslove da igranje tenisa bude dostupno za sve – čak i za one najmlađe.
Ovaj program je kreiran tako da sadrži različite nivoe. Selekcijom dece kroz odabrane nivoe maksimalno se izvlače njihovi potencijali i stvara se mogućnost za najviši uspeh na svakom od kreiranih nivoa.

 

TAKMIČARI


Program Takmičari je namenjen deci koja su se opredelila za aktivno igranje tenisa i učestvovanje na takmičenjima i turnirima u zemlji i inostranstvu.

Kroz savladavanje osnova tenisa, decu usmeravamo na to da istaknu svoje maksimalne potencijale.

Struktura

Program Takmičari se sastoji iz tri faze. Prva faza podrazumeva utvrđivanje trenutnog nivoa znanja i veština  koje dete poseduje, zatim sledi faza usmeravanja ka daljem razvoju, a poslednja faza je faza demonstriranja veština u takmičarskim mečevima.

Filozofija programa

Nakon prve faze, igrač dobije smernice za dalji razvoj i plan rada u budućem trenažnom procesu. Paralelno sa praćenjem razvoja igrača, odvija se i njegovo usmeravanje ka takmičenjima, kao i kreiranje kalendara turnira.
Treneri koji su uključeni u rad ovog programa, kod igrača razvijaju osnovne teniske veštine: razvoj taktičko-tehničkih elemenata, fizičke pripreme i mentalne snage.

REKREACIJA (KLUBSKI IGRAČ)


S obzirom na to da sport sam po sebi kreira, fizički i mentalno, zdravo okruženje za odrastanje, usmeravanje i razvoj dece, suština ovog programa je rekreativno bavljenje sportom, u ovom slučaju tenisom,.

Deca se kroz ovaj program uče disciplini i pravilima igre, a kroz komunikaciju i saradnju sa drugom decom dobijaju preduslov za zdrav i kvalitetan život.

Struktura

Srž ovog programa sastoji se u savladavanju osnovnih teniskih i motoričkih veština. Kroz samostalno zakazivanje termina i organizacovanje igranja tenisa, deca se usmeravaju na druženje i provođenje slobodnog vremena u sportskom okruženju.

Filozofija programa

Cilj ovog programa je podizanje kvaliteta života kroz sport, druženje i predan rad. Naš prevashodni cilj je usmeravanje dece na razvoj koncentracije, strpljenja, radne etike i posvećenost aktivnostima.

 

 

Školice Sporta