Škola fudbala “Lane”

Škola fudbala “Lane”

Marka Čelebonovića 14
+381 65 555 05 00

Škola fudbala Lane osnovana 2012 godine vrši stalni upis dece od 4 do 12 godina. Škola radi po najsavremenijim evropskim metodama a sa decom rade poznati i iskusni treneri sa ‚‚Profi‚‚ i ‚‚A‚‚ uefa licencom kao i veoma velikim domaćim i internacionalnim iskustvom u radu sa svim selekcijama, počev od najmlađih kategorija pa do reprezentacije i super lige.

Deca će praktično trenirati u svom balonu i imati uvek prioritet za treninge jer je objekat u vlasništvu škole tako da nema promena lokacije. Najsvremenija podloga poslednje generacije pruža mogućnost laganog kretanja kao i smanjenu mogućnost povređivanja.

Akcenat se ne stavlja na veliki broj dece nego na što kvalitetniji rad u manjim grupama kao i individualne korekcije i obnavljanje naučenog.

Treneri u našoj školi ne rade ovo kao dopunski posao imaju visoko obrazovanje i maksimalno su posvećeni članovima škole.

Obavezno konsultovanje sa medicinskim službama, adekvatne vežbe za određeni uzrast stavljanje u prvi plan učenje osnova fudbalske igre, veliki broj ponavljanja kao i česta gostovanja naših drugara poznatih fudbalera koji će nam biti demonstratori onoga šta su naučili a i družiti se sa nama.

Vlasnik i osnivač ove škole je proslavljeni fudbaler i reprezentativac Bora Cvetković, čovek koji je napravio veliku fudbalsku karijeru, a vas deco poziva da zajedno radimo i pokušamo da ga stignemo i da ga na njegovo zadovoljstvo prestignemo.

Dobro došli

Školice Sporta