Škola Košarke Beko (O.Š. “Vasa Pelagić”) – Kotež

Škola Košarke Beko (O.Š. “Vasa Pelagić”) – Kotež

Milana Zečara 2 - Kotež
061/88-22-001

Škola košarke čiji treninzi se održavaju u sali  O.Š. “Vasa Pelagić” u Kotežu (Milana Zečara 2) je bazična školica košarkaškog kluba BEKO i ona postoji od kad je minibasket nastao, tačnije od 2000. godine. Od tada je kroz našu školicu prošlo mnogo igrača a neki od njih i dalje su u klubu kao igrači starijih takmičarskih kategorija.

Trener školica košarke košarkaškog kluba “BEKO” u Kotežu je Bogućanin Jelena, diplomirani ekonomista Visoke poslovne škole strukovnih studija. Rođena je 25.09.1983. u Beogradu a košarku je trenirala 8 godina. Prva trenerska iskustva stekla je još 2000. godine kao asistent školice košarke KK “Poštar”. U tom klubu radila je 8 godina kao trener školica i pomoćni trener selekcija. Od 2009. godine radi kao trener selekcije mlađih pionira i školica košarke u košarkaškom klubu “BEKO”. Učestvovala je na brojnim manifestacijama koje su bile u organizaciji Mini basket udruženja Srbije.

Današnja školica košarke u Kotežu sastoji se od  preko 40 igrača. Sastavljena je od  2 škole košarke koje su podeljene po uzrastu i treninraju u različitim terminima.

Školice Sporta