Škola plivanja Beoswim

Škola plivanja Beoswim

ul. Borska 92f i sportski centar Košutnjak, Kneza Višeslava 72
063/479-177

Ukoliko želite da Vaše dete nauči da pliva u bezbednom, zabavnom i ohrabrujućem okruženju pod nadzorom najboljih mladih trenera i pedagoga, onda je škola plivanja Beoswim pravi izbor za vas.

Trenerski tim koji angažuje škola plivanja Beoswim je sastavljen od profesora fizičkog vaspitanja, bivših plivača –  državnih prvaka i reprezentativaca koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa decom.

U metodici obuke plivanja koju praktikuje škola plivanja Beoswim koriste igru kao najbolje sredstvo za prevazilaženje straha, uče decu sportskoj i radnoj disciplini, poštuju individualne karakteristike svakog deteta i razvijaju želju za takmičenjem i dokazivanjem.

Škola plivanja Beoswim održava časove plivanja za decu, neplivače od 2.5 do 4 godine, zatim za decu uzrasta od 4 do 15 godina koja se dele u dve grupe – neplivači i poluplivači.

Škola plivanja Beoswim organizuje i treninge u sali. Program je nastao kombinovanjem elemenata iz različitih sportova sa loptom, atletskih i gimnastickih vežbi, korektivne gimnastike i borilačkih vestina.

Ovakav način vežbanja imaće pozitivan uticaj i na plivačke sposobnosti Vaših malisana, na pravilno držanje tela i razvoj samopouzdanja.

Program je predvidjen za decu uzrasta od 4 do 11godina.

 

Škola plivanja Beoswim takođe organizuje i sportsko plivanje za decu svih uzrasta, kao i individualne časove, po potrebi.

Časovi se odvijaju na bazenima, na dve lokacije u Rakovici i to:

bazen u s.c. Slodes, ul. Borska 92f i sportski centar Košutnjak, Kneza Višeslava 72

Školice Sporta