Škola plivanja NUN

Škola plivanja NUN

Radoja Dakića 27/17
011 2696 053

Škola plivanja NUN već dvanaest godina ispunjava visoke standarde u obuci plivanja. Za to vreme kroz našu školu prošlo je nekoliko hiljada mališana. Ono po čemu se škola plivanja NUN svakako razlikuje od drugih jeste sistematičnost u okviru koje škola funkcioniše. Testiranje plivačkih sposobnosti i sa tim u vezi kategorizacija polaznika, prvi je korak u obuci. Nakon toga, pristupa se obuci, korekciji i usavršavanju plivačkih tehnika. Treninzi se odvijaju uz obavezno prisustvo trenera u bazenu koji svojim pedagoškim prisustvom omogućava detetu da se opusti i oseća sigurnim. Kao potvrda kvaliteta najbolji plivači imaju šansu da se okušaju klubskim manifestacijama koje Plivački klub NUN organizuje i na kojima učestvuje.

Škola plivanja za decu, uključuje one najmladje, oko 4,5 godina starosti, decu ranog školskog uzrasta, 7-12 godina, kao i one starije kojima godine ne predstavljaju problem da uprkos propuštenom vremenu ipak nauče da plivaju. Ozarena lica roditelja čija deca plivaju, a da pri tom još ni u školu nisu pošla, ne pišu, ne čitaju, najveća su nagrada za trenere koje je angažovala škola plivanja NUN i podstrek za još bolji rad, koliko god on bio težak.

Škola plivanja NUN organizuje i plivanje za bebe, od 6 meseci starosti pa naviše, uz obavezno prisustvo roditelja.

Takođe, preko nas možete poslati dečicu u plivačke kampove, organizujemo dečije rođendane na bazenu, plivanjem se vaši klinci mogu baviti i rekreativno i takmičarski, a ukoliko je potrebno moguće je upriličiti i individualne časove.

 

Školice Sporta