Škola plivanja i ronjenja Mornar

Škola plivanja i ronjenja Mornar

Cara Dušana 2, Beograd
063-221-930

Škola plivanja i ronjenja Mornar,  prvi je klub koji ima licencu za sprovodjenje obuke plivanja, na svim nivoima, po metodi jedne od najnapredijih škola plivanja na svetu – Swim Schools International. Program rada kreirali su stručnjaci koji su plivači i treneri dugi niz godina. Program su tokom proteklih godina razvijali u SAD, a sada je dostupan u Evropi i Srbiji.  Ovaj, veoma kvalitetan i razložan program prilagođen je bebama, deci i odraslima, ne samo sa ciljem da nauče da plivaju ili da se u plivanju takmiče već i kako bi stvorili lepa i pozitivna iskustva u vezi sa vodom, vodenim svetom i kročili put zdravog načina života i počeli sa stvaranjem zdravih navika.

Škola plivanja i ronjenja Mornar  još od 2011. godine pomaže deci i odraslima da zavole vodu, nuče da plivaju, poboljšaju svoju tehniku i kondiciju i steknu samopouzdanje.

Škola plivanja i ronjenja Mornar  postoji zahvaljujući našim zadovoljnim članovima i cilj im je da u periodu koji je pred nama još više promovišu plivanje, ronjenje i ostale vodene sportove kako bi što većoj populaciji približili ovaj zanimljiv i za većinu ljudi još neistražen ambijent.

Trenutno škola plivanja i ronjenja Mornar  angažuje više od 15 vrhunskih trenera i instruktora plivanja, ronjenja i fitnesa koji svi poseduju važeće licence izdate od strane nadležnih granskih organa.

Škola plivanja i ronjenja Mornar održava obuku i treninge na dva bazena u Beogradu:

Bazen Milan Gale Muškatirović

Tadeuša Koćuška 63

i

Bazen Tašmajdan

Ilije Garašanina 26

Školice Sporta