Škola plivanja Swim Way

Škola plivanja Swim Way

Nikšićka 6
065/214 1610

Škola plivanja Swim Way na radost i na zdravlje mnogih mališana organizuje školu plivanja i još nekoliko različitih i uzbudljivih programa na čak 5 lokacija u gradu:

Bazen SRC Banjica, bazen OŠ Kralj Petar I (Obilićev Venac), bazen 25. maj SC Milan Gale Muškatirović, bazen Slodes – Banjica i bazen Košutnjak.

Škola plivanja Swim Way svoje programe namenila je kako neplivačima, tako i deci koja su naučila da plivaju i žele da treniraju.

U program trenažnog plivanja škola plivanja Swim Way uključuje decu koja su prošla kompletnu obuku plivanja. Tada mogu da nastave da se bave plivanjem i možda pronađu plivačku disciplinu koja ih najviše privlači i kojom žele da se bave ubuduće. Trenažno plivanje omogućava korekciju i usavršavanje svih tehnika plivanja i jedan je od vidova sportskog vežbanja. Čas je koncipiran u odnosu na sposobnosti, znanja i potrebe članova. Nakon savladavanja tehnika radi se na usavršavanju, kako u cilju savladavanja plivačkih tehnika, tako i u cilju pravilnog razvoja i unapređenju fizičke kondicije.

Škola plivanja Swim Way omogućava dečacima između 7 i 12 godina da nauče pravila vaterpolo-a, pri čemu članovi vežbaju u grupama sličnih motoričkih sposobnosti. Obuka (škola vaterpola) traje dok se ne savladaju sve metodske jedinice predviđene planom i programom rada i nije vremenski ograničena. Nakon završene obuke polaznici imaju mogućnost da nastave da se bave vaterpolom, plivanjem ili rekreativnim vežbanjem.

U školi plivanja Swim Way mogući su i individualni časovi, a s vremena na vreme se organizuju i kampovi.

Plivanje se može naučiti u svakom životnom dobu, pogotovo danas kada se u brojnim centrima organizuju obuke i škole plivanja. Ali, daleko je najbolje kada se plivanje nauči u detinjstvu i kada se deca, još dok su sasvim mala počnu navikavati na blagotvorno dejstvo vode.

Školice Sporta