Škola Rukometa Sindjelić

Školica

Škola Rukometa Sindjelić

Vojislava Ilića 86
+381/11/2833675

Od osnivanja, davne 1956 godine, u rukometnom klubu Sinđelić poklanjala se velika pažnja i ulagao ogroman trud da se u mlađim selekcijama prikupi i organizuje što veći broj dece i omladine da bi se kroz treninge i takmičenja usmerili na zdrav sportski život u kome se razvija takmičarski duh, drugarstvo, poštovanje sportskih protivnika i sportski moral. Iz škole rukometa izašli su mnogi vrsni igrači koji su nastupali za seniorsku ekipu RK Sinđelić i druge klubove u zemlji i inostranstvu i postali reprezentativci, od kojih su najpoznatiji Nedeljko Jovanović i Vladica Stojanović.

Škola rukometa svakodnevno prima nove polaznike, koji kroz rad sa trenerima čine prve rukometne korake ili usavršavaju svoja znanja iz rukometnog sporta.

Ozbiljan i savestan rad koji se odvija po planu i programu škole, doprinosi daljim napretkom mladih rukometaša.Potvrda organizacije rada škole su rezultati koje sve selekcije škole ostvaruju na zvaničnim takmičenjima.
Svake godine u Oktobru mesecu, škola organizuje svečani prijem novih polaznika.

Tom prilikom se predstavljaju svi članovi škole, igraju se revijalne utakmice, a novim članovima se dodeljuju članske karte i prigodni pokloni.

Ova manifestacija je postala tradicija, jer se tada na okupu mogu videti svi članovi škole rukometa.A broj članova je nešto čime se ova škola može ponositi.

Školice Sporta