Školica Sporta World of Play&Sport

Školica Sporta World of Play&Sport

Danila Lekića Španca 31
+381 (65) 312 31 31

Stručnjaci savetuju da se deca već od treće godine uključe u neku vrstu sportskih aktivnosti, ali bez klasičnih treninga i fokusiranja na jedan sport pre 11. godine. Školica sporta zasnovana je upravo na tim shvatanjima i podrazumeva razvijanje svih psihofizičkih sposobnosti deteta, negovanje timskog duha, fer pleja i sticanje sportskih navika. Celokupan program sprovodi se pod nadzorom stručnjaka u oblasti fizičke kulture sa velikim iskustvom u radu sa decom.

Novo u ponudi:

Tae-bo (Total Awareness Excellence Body Obedience) je visoko intezivan program vežbanja sa pokretima i elementima borilačkih veština. Visok intenzitet, zanimljiva koreografija i potrošnja velike količine kalorija su osnovne karakteristike ovog programa.

Tae bo je način vežbanja koji nas uči kako da komuniciramo sa sopstvenim telom. Borilačke veštine i boks razvijaju brzinu, snagu i ravnotežu, a plesni pokreti daju energiju i ritam, koji poboljšava koordinaciju pokreta. Kreairan je da bi se poboljšalo zdravlje, kondicija i izdržljivost.

Tae bo takođe uključuje aerobne vezbe, povećava kapacitet srca i pluća, povećava gipkost, daje snagu, fleksibilnost i tako jača mišiće tela, sagoreva kalorije i smanjuje stres.

Školice Sporta